OM OOS

THE GROW HAIR PEOPLE


Om The GROW Hair People

GROW Hair People er et resultat av over 30 års erfaring innen helse- og skjønnhetsindustrien, muligheter og fantastisk teknologisk utvikling. Denne teknologisk avanserte løsningen for hårvekst ble utviklet av Dui Clinique AS og er oppfunnet av grunnleggerne, Audrey Wong Mortensen og Nils Mortensen.

Drevet av Audrey sin egen personlige familiehistorie med håravfall, og etter å ha fått erfaring med kryo maskiner opprinnelig brukt til fettreduksjon, utviklet Audrey GROW Hair People-konseptet som inkluderer effektive behandlinger og produkter som gir gode resultater, raskere.

GROW Hair People's visjon er å hjelpe menn og kvinner til å leve livet på sine egne premisser og med selvtillit. Vi har som mål å oppnå dette ved å hjelpe våre kunder med å få vakkert hår, og med det, fornyet selvtillit og livskraft.

Om Dui Clinique AS

Dui Clinique ble grunnlagt av Audrey Wong Mortensen og Nils Mortensen i  Norge i 1997 for å drive med opplæring hudpleie og arrbehandling med en maskin som Audrey utviklet. De har en samlet erfaring på over 30 år i helse- og skjønnhetsindustrien. Før dette hadde Audrey også to skjønnhetssalonger i Singapore. Tilnærmingen hennes er balansert øst-møter-vest-kombinasjon av natur og teknologi.

Gjennom Nils 'tidligere selskap, Med-Eq AS, har både Nils og Audrey hatt stor suksess med flere helsetilskudd som fremdeles eksporteres til mer enn førti land i dag.

Audrey’s erfaring, spesielt innen hud- og kroppsbehandling, helhetlig ernæring og urtebaserte hudbehandlinger, har vært nøkkelen til vellykket utvikling av behandlingsapparater som behandler arr uten kirurgiske inngrep, couperose, kviser, cellulitter, åreknuter, naturlige hud linjer og svært effektive helsetilskudd som er solgt internasjonalt for å hjelpe kundene sine med å forbedre livskvaliteten slik at de kan leve naturlig med selvtillit.

Dui Clinique sine virksomme ingredienser støttes av en rekke kliniske studier, patenter og publiserte tidsskriftartikler.

Dui Clinique har siden utvidet sitt konsept til å betjene skjønnhets-bedriftseiere og enkeltpersoner som er interessert i å starte sine egne skjønnhetssalonger.

I løpet av de siste 5 årene, har Dui Clinique solgt forretningskonsepter basert på kryo teknologi for fett- og smertereduksjon, naturlig hudpleie og helsetilskudd.

Med moderne, teknologisk avanserte systemer for hudpleie, vektkontroll og løsninger for økt hårvekst, gir Dui Clinique disse bedriftseierne muligheter til å utvikle virksomheten og følgelig gi dem et middel til et liv levd på sine egne premisser.