Menu

Hudpleie

Visning som Rutenettet Listen
Sortere etter
Vise per side

Acne Formula (A)

kr 372,00
The Dui Acne Formula contains a myriad of natural extracts that encourages healing, reduces inflammation and soothes the skin. It can also be used for allergies, burnt sores, eczema and dandruff.

Renz

kr 482,00
Beroligende rensevann med pre-biotics Renz er et ettrinns rengjøringsmiddel for alle hudtyper og spesielt for sensitiv og skjør hud. Den fjerner smuss og sminke uten problemer, mens den fuktiggjør og beskytter den skjøre balansen i huden. Bruksanvisning for bruk i hodebunnen: Påfør Renz på fuktige bomullspad for å rengjøre huden i hodebunnen før påføring av hårtonic eller andre produkter. Rask rengjøring av hodebunnen for å fjerne skitt og støv, for eksempel når du er ute å reiser for å friske opp hodebunnen og håret. 200ml

Acne Clear Cream

kr 428,00
Acne Clear Cream forhindrer spredning av mikrober og stimulerer immunforsvaret. Kremen styrer hyperkeratose, anti-seborrheic aktivitet og bekjemper betennelse. Den kontrollerer også produksjonen av peroksiderbare frie fettsyrer.

Rensevann

kr 268,00
Beroliger og hydrerende med termisk kildevann

Gel Moisturiser

kr 500,00
Beroligende og fuktighetsgivende

3S Supershaper

kr 599,00
Dette produktet er en myk fuktighetsgivende krem som inneholder ekstrakt av ingefær og rundsoldogg blomst som fremmer drenering av vann og fett. Vannretensjon kan være et resultat av smerter, og 3S Super Shaper er i stand til å lindre stive og stramme muskler rundt nakken og skuldrene.

Filter by:

Clear All

Filter by

Min: kr 268,00 Max: kr 787,00
kr268 kr787