Menu

alle produkter

Visning som Rutenettet Listen
Sortere etter
Vise per side

3S Supershaper

kr 599,00
Dette produktet er en myk fuktighetsgivende krem som inneholder ekstrakt av ingefær og rundsoldogg blomst som fremmer drenering av vann og fett. Vannretensjon kan være et resultat av smerter, og 3S Super Shaper er i stand til å lindre stive og stramme muskler rundt nakken og skuldrene.

Acne Clear Cream

kr 428,00
Acne Clear Cream forhindrer spredning av mikrober og stimulerer immunforsvaret. Kremen styrer hyperkeratose, anti-seborrheic aktivitet og bekjemper betennelse. Den kontrollerer også produksjonen av peroksiderbare frie fettsyrer.

Acne Formula

kr 372,00
Dui Acne Formula inneholder et utall naturlige ekstrakter som oppmuntrer til helbredelse reduserer betennelse og lindrer huden.

Acne Formula (A)

kr 372,00
The Dui Acne Formula contains a myriad of natural extracts that encourages healing, reduces inflammation and soothes the skin. It can also be used for allergies, burnt sores, eczema and dandruff.

Berry Juice Cream Mask

kr 438,00
En nærende, rensende og fuktighetsgivende maske for bruk på tørr og trøtt hud som mangler på glød . Kan også brukes på rødaktig og couperose hud. Berry Juice Cream Mask er rik på urter og mineraler som beroliger, renser og tilfører ekstra fuktighet til dehydrert, trøtt og couperose hud.

Clay Mask

kr 787,00
Denne leiremasken renser, hydrerer og beskytter ikke bare huden og hodebunnen, men styrker også hårsekkene ved å forbedre blodsirkulasjonen.

Rensevann

kr 268,00
Beroliger og hydrerende med termisk kildevann

Control 4x

kr 852,00
Control 4x er et dyprensemiddel laget for å rengjøre hodebunnen ved å fjerne døde celler og redusere blokkeringer i hårsekkene, slik at gjenveksten av håret kan optimaliseres.

Gel Moisturiser

kr 500,00
Beroligende og fuktighetsgivende

GROW Fremme veksttilskudd

kr 495,00
En avansert formel som inkluderer betydelige mengder antiinflammatoriske planteekstrakter, høy dose vekststimulerende kollagen, vitaminer og mineraler for å skape det rette miljøet i kroppen for sunn hårvekst.

GROW Shampoo - Fremmer hår- vekst

kr 478,00
En energigivende sjampo til daglig bruk som tilfører volum til håret og beskytter hodebunnen.

GROW Tonic - Fremmer hårvekst

kr 478,00
GROW Tonic reduserer betennelse i hodebunnen som er typisk for håravfall.

Oxytarm

kr 495,00
Oxytarm er en tarmrens for et sunnere fordøyelsessystem. Oxytarm vil ikke bare gi deg en sunn tykktarm, men en flatere mage og også vakrere hud.

Renz

kr 482,00
Beroligende rensevann med pre-biotics Renz er et ettrinns rengjøringsmiddel for alle hudtyper og spesielt for sensitiv og skjør hud. Den fjerner smuss og sminke uten problemer, mens den fuktiggjør og beskytter den skjøre balansen i huden. Bruksanvisning for bruk i hodebunnen: Påfør Renz på fuktige bomullspad for å rengjøre huden i hodebunnen før påføring av hårtonic eller andre produkter. Rask rengjøring av hodebunnen for å fjerne skitt og støv, for eksempel når du er ute å reiser for å friske opp hodebunnen og håret. 200ml

Venetrim

kr 495,00
For nakke, skuldre og armer Passer til bruk på trette og verkende muskler i nakken, skuldrene og armene.

Filter by:

Clear All

Filter by

Min: kr 268,00 Max: kr 852,00
kr268 kr852